×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.

Een moment geduld a.u.b...

How to: Nail-Art met Caption Art Screens

Nail-Art makkelijker dan ooit met de Caption Art Screens! Druk letterlijk jouw persoonlijke stempel op je manicure met de initialen uit de Gothic Romance of kies bijvoorbeeld voor de sierlijke Dreamcatcher Art Screens. Elk seizoen lanceert Caption een nieuwe Art Screen. Alle Art Screens bevatten een Stempel, twee platen met ieder twaalf designs en een Swiping Card. Caption nagellak is zeer intens gepigmenteerd en hierdoor perfect geschikt om mee te stempelen. Dankzij de LacQ³-technologie in de nagellak is jouw Nail-Art direct droog, heeft deze een prachtige hoogglans en de look van een gellak.

Stap 1

Stap 1

Breng na het aanbrengen van de Caption Base Coat en Color op de nagel een ruime hoeveelheid nagellak aan op het gewenste design van de Stamping Plate. Onze favoriete stempel-nagellakken zijn: 'Look Don't Touch' 'Eat My Dust' 'Heaven Help Me' & 'Rewind, Repeat'.

Stap 2

Stap 2

Gebruik de Swiping Card om de nagellak met een 'schuivende' beweging te verdelen over het design op de Stamping Plate.

Stap 3

Stap 3

Duw het Stempelkussen van de Stempel op het motief om de nagellak op te pakken en druk de Stempel vervolgens direct op de nagel.

Stap 4

Stap 4

Seal het eindresultaat af met de Caption Top Coat voor een prachtige hoogglans, langdurig resultaat en de look van een gellak.

Eindresultaat

Eindresultaat

* Stempel alleen met Caption nagellak in verband met de snelle droogtijd en de hoge pigmentatie * Reinig de plaat direct na gebruik met pure aceton * Maak de stempel schoon door te stempelen op het tape van een kledingroller * Laat de stempel niet in aanraking komen met vloeistof zoals aceton * Plaats de stempel recht op de plaat, en kantel deze er vervolgens vanaf