×

Wij gebruiken cookies om jouw website-ervaring te verbeteren.

Een moment geduld a.u.b...

Saloneigenaren

Caption heeft direct na de lancering de meest prestigieuze prijs gewonnen in de Nederlandse beauty branche, de Beauty Astir Award. De harten van vele BN-ers en beauty-journalisten sloegen over. In USA heeft Caption onder andere de Oprah Winfrey Beauty Award én de Readers Choice Award gewonnen; een Award uitgereikt door beauty-professionals.

De producteigenschappen van Caption zijn uniek, met kwaliteiten die geen andere nagellak kan bieden. Caption biedt de unieke *niet-goed-geld-terug-garantie*, en dat komt niet veel voor. Zo hebben onze testen bijvoorbeeld aangetoond dat je alleen met Caption je nagels kunt lakken nét voor het slapen gaan, zonder wakker te worden met afdruk van je dekbed.

Je hebt binnen een handomdraai Nail-Art op je nagels met de Caption Art Screens. Geef een feestelijke touch aan je manicure met een van onze 20 Top Effects.

Enthousiast geworden en wil je Caption in jouw salon of winkel gebruiken en verkopen? Vul onderstaand contactformulier in of meld je aan via info@saloncosmetics.nl met de gegevens van jouw bedrijf.

Go Time

De snelste gellak op de markt! Met Go Time creëer je een verbluffend resultaat na het aanbrengen van één kleurlaag. Met Go Time is het aanbrengen van base- en topcoat verleden tijd. Dit alles zonder in te leveren op kwaliteit, stevigheid en glans. Go Time heeft minimaal 14+ dagen mooi resultaat en een superieure glans. Voor elke Go Time kleur is dezelfde Caption nagellak verkrijgbaar waarmee een uitgroei onzichtbaar bijgewerkt wordt in een handomdraai. Wil je weten welke salon bij jou in de buurt een Go Time behandeling geeft? Kijk dan onder het kopje 'Salons'.

Go Time
Go Time
Conversion

Conversion

Het aanbrengen van Gellak heeft de beautywereld langzamerhand veroverd. Het lange afweken en vijlen is met Conversion verleden tijd. Conversion is binnen 5 minuten afweekbaar waardoor je super snel een nieuwe set gellak op je nagels hebt en de natuurlijke nagels niet beschadigen. Conversion gebruik je in combinatie met een nagellak of Top Effect van Caption. De Caption nagellak die je kiest wordt door gebruik in combinatie met Conversion een TOP-kwaliteit Gellak. Door de oneindige hoeveelheid kleuren en designs heeft de klant dus de ultieme keuze, lukt met geen ander merk! Wil je weten welke salon bij jou in de buurt een Conversion behandeling geeft? Kijk dan onder het kopje 'Salons'.

Conversion